Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Σφολιατοπιτάκια και γρήγορα πιτσάκια με σφολιάτα

Εκτός από τα ταρτάκια που έδειξα στην ακριβώς προηγούμενη ανάρτηση, με τη σφολιάτα έφτιαξα και μερικά πιτάκια με διάφορες γεμίσεις από τα υλικά που χρησιμοποίησα και στα ταρτάκια. Ενδιαφέρουσα ήταν η γέμιση με μία φέτα ζαμπόν ή πάριζα διπλωμένη στα δύο, λίγο σοταρισμένο κρεμμύδι και παχύρρευστη κρέμα γάλακτος.




Πολύ εύκολη και νόστιμη επιλογή ήταν και τα πιτσάκια από σφολιάτα. Έκοψα τετράγωνα κομμάτια σφολιάτας στο μέγεθος παλάμης, τα τοποθέτησα πάνω σε λαδόκολλα και τα κάλυψα με αλλαντικά, κέτσαπ, μουστάρδα, τριμμένα τυριά, κομματάκια ντομάτας και πιπεριάς.

Ψήθηκαν όλα μαζί στους 190 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν. Ιδού το αποτέλεσμα.


Καλή όρεξη!

2 σχόλια:

Μαίρη (Ginger)

κι αλλη λιχουδιά που θα δοκιμασω σε αλλο πάρτυ... ευχαριστώ cozy

Alexandra

Κι εγώ σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη δημοσίευση της συνταγής μου μέσω του όμορφου blog σου! Θα το επισκέπτομαι πολύ συχνά! :)

Cozy kitchen moments...and more!   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...