Τυροκαυτερή
Από ελαφρά καυτερή ως... ηφαίστειο, ανάλογα με το γούστο και τις αντοχές σας, ετοιμάζετε κι απολαμβάνετε!
Υλικά:
- Φέτα
- Μπούκοβο
- Πράσινη και κόκκινη πιπεριά (κατά προτίμηση καυτερές)
- Ελαιόλαδο
Λιώνουμε με πιρούνι ή στο μούλτι τη φέτα μαζί με λίγο νεράκι ώστε να αποκτήσει μια πιο ρευστή υφή και αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύοντας και δοκιμάζοντας το αποτέλεσμα, κρίνουμε αν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι ή όχι. Αφήνουμε στο ψυγείο να δέσει.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου