Τονοσαλάτα με μαγιονέζα
Μια απλή και γρήγορη τονοσαλάτα που μπορεί να σερβιριστεί ως ορεκτικό ή και ως ντιπ. Τις ποσότητες τις κανονίζετε εσείς.
Υλικά:
- Κονσέρβα τόνου
- Άνηθος ψιλοκομμένος
- Αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
- Μερικές κουταλιές μαγιονέζα
- Λίγο πιπέρι
Αναμειγνύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί, ώστε το μείγμα να γίνει κρεμώδες. Δεν υπερβάλλουμε με τη μαγιονέζα, γιατί δε θέλουμε να υπερισχύει και να χαθεί η γεύση του τόνου. Όλα με μέτρο :) Αφήνουμε στο ψυγείο να δέσουν οι γεύσεις και σερβίρουμε.
Σημ.: Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και σε καναπεδάκια! Πάνω σε κράκερς ή ψωμί του τοστ απλώνουμε λίγη από την τονοσαλάτα και από πάνω βάζουμε μια φέτα βραστό αβγό και ένα μικρό κλαράκι άνηθο.
Και κάτι ακόμα: Σε σάντουιτς παρέα με αβγό και φέτες ντομάτας τη δοκιμάσατε;
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου