Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Αρωματικό χοιρινό με πατάτες στη σακούλα


Υλικά για 2-3 άτομα:
  • 1/2 κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
  • 1/2 κιλό πατάτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κλαράκι δενδρολίβανο σε κομμάτια
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 1 σακούλα φούρνου
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε μέτρια κομμάτια. Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα στη σακούλα, την κλείνουμε με την ειδική ταινιούλα της και την κουνάμε να ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά. Τη βάζουμε σε ταψί, τρυπάμε στην πάνω πλευρά της με μια οδοντογλυφίδα μερικές φορές και ψήνουμε στο φούρνο για 1 ώρα στους 180 βαθμούς. Γίνεται νόστιμο, αρωματικό από το δενδρολίβανο και το σκόρδο και πολύ πολύ μαλακό!

Cozy kitchen moments...and more!   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...