Μύδια σαγανάκι με μουστάρδα
Υλικά:
- 400-500 γρ. μύδια καθαρισμένα
- Χυμό από 1/2 λεμόνι (ή και περισσότερο αν μας αρέσουν τα ξινά)
- 2 κουτ. γλ. μουστάρδα
- Ελαιόλαδο
- 2-3 κλαράκια μαϊντανού ψιλοκομμένα
- Λίγη καυτερή πράσινη πιπεριά (προαιρετικά)
- Ζωμό από τα μύδια (αν υπάρχει) ή λίγο νερό
Βάζουμε στη φωτιά όλα τα υλικά εκτός απ'τα μύδια να πάρουν μια βράση. Προσθέτουμε τα μύδια και βράζουμε γύρω στα 10-15 λεπτά δοκιμάζοντας αν έχουν μαλακώσει. Έτοιμο στο πι και φι για βουτιές με τη λαγάνα! Καλή Σαρακοστή!