Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

Cheesecake!


Τη συνταγή μου την έδωσε πριν χρόνια μια καλή φίλη και από τότε δεν μπήκα στον κόπο να ψάξω άλλη! Χωρίς ψήσιμο, χωρίς ταλαιπωρία, ένα cheesecake πανεύκολο και πεντανόστιμο! 
Υλικά:
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος αναμεμειγμένη με
  • 5-6 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη ή
  • 250 γρ φυτική κρέμα γάλακτος γλυκιά
  • 300 γρ. τυρί κρέμα τύπου Philadelphia
  • 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ ή μιράντα (προσωπικά προτιμώ να βάζω 1 πακέτο γιατί αλλιώς η βάση γίνεται αρκετά χοντρή και κόβεται δύσκολα)
  • 250 γρ. μαργαρίνη (ή 125 γρ. για ένα πακέτο μπισκότα)
  • 1 μικρό βάζο μαρμελάδα φράουλα ή όποιο άλλο φρούτο προτιμάτε
Χτυπάμε στο μπλέντερ τα μπισκότα να γίνουν σκόνη. Λιώνουμε τη μαργαρίνη και την ανακατεύουμε πολύ καλά με τα μπισκότα. Στρώνουμε ομοιόμορφα σε μέτρια φόρμα. Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ μαζί με το τυρί. Απλώνουμε την κρέμα ομοιόμορφα πάνω από τα μπισκότα και καλύπτουμε την επιφάνεια με τη μαρμελάδα. Βάζουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες και το απολαμβάνουμε!
Καλή όρεξη!


Cozy kitchen moments...and more!   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...