Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Τυροπιτάκια ρολάκια

Γρήγορα τυροπιτάκια διαφορετικά απ' τ' άλλα! Χρησιμοποιείτε τις ποσότητες που θέλετε:

  • Φύλλο κρούστας
  • Φέτα τριμμένη
  • Κόκκινη πιπεριά σε μικρά κομματάκια
  • Πιπέρι
  • Βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη
Βουτυρώνουμε ένα φύλλο, τοποθετούμε από πάνω ένα ακόμη και το βουτυρώνουμε κι αυτό. Αν θέλουμε μπορούμε να επαναλάβουμε με άλλο ένα φύλλο. Απλώνουμε σε όλο το φύλλο φέτα, πιπεριά και πιπέρι. Τυλίγουμε σε μακρύ ρολό (κατά μήκος, όχι κατά πλάτος) και κόβουμε σε μικρά ρολάκια πάχους 2-3 εκ. Τα τοποθετούμε όρθια σε λαδόκολλα, τα βουτυρώνουμε και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν λιγάκι.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα είδη γέμισης (με αλλαντικά, κοτόπουλο, διάφορα τυριά κλπ.) για ένα...κοκτέιλ ρολοπιτακίων! :)

Cozy kitchen moments...and more!   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...