Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Πατάτες Country's


Απλές, εύκολες και πολύ γευστικές, συνοδεύουν τα πιάτα μας επάξια. Φυσικά τρώγονται και σκέτες με γιαουρτάκι, τζατζικάκι ή ό,τι άλλο μας αρέσει!

Υλικά:
  • Πατάτες μικρού ή μέτριου μεγέθους με τη φλούδα τους, πλυμένες πολύ καλά
  • Πάπρικα γλυκιά
  • Κόλιανδρος ξερός
  • Σκόρδο σε σκόνη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο (προαιρετικά)
Κόβουμε τις πατάτες (χωρίς να τις καθαρίσουμε) κατά μήκος στα 4 (ή περισσότερα αν είναι μεγαλούτσικες) και τις στρώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα. Αν θέλουμε ψεκάζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά στις ποσότητες που θέλουμε και ανακατεύουμε να καλύψουν τις πατάτες γύρω-γύρω. Ψήνουμε στο φούρνο στους 220 βαθμούς μέχρι να πάρουν αρκετό χρωματάκι και να γίνουν τραγανές. Έτοιμες!

Cozy kitchen moments...and more!   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...