Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Τονοσαλάτα με μαγιονέζα

Μια απλή και γρήγορη τονοσαλάτα που μπορεί να σερβιριστεί ως ορεκτικό ή και ως ντιπ. Τις ποσότητες τις κανονίζετε εσείς.

Υλικά:

  • Κονσέρβα τόνου
  • Άνηθος ψιλοκομμένος
  • Αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
  • Μερικές κουταλιές μαγιονέζα
  • Λίγο πιπέρι
Αναμειγνύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί, ώστε το μείγμα να γίνει κρεμώδες. Δεν υπερβάλλουμε με τη μαγιονέζα, γιατί δε θέλουμε να υπερισχύει και να χαθεί η γεύση του τόνου. Όλα με μέτρο :) Αφήνουμε στο ψυγείο να δέσουν οι γεύσεις και σερβίρουμε.

Σημ.: Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και σε καναπεδάκια! Πάνω σε κράκερς ή ψωμί του τοστ απλώνουμε λίγη από την τονοσαλάτα και από πάνω βάζουμε μια φέτα βραστό αβγό και ένα μικρό κλαράκι άνηθο.
Και κάτι ακόμα: Σε σάντουιτς παρέα με αβγό και φέτες ντομάτας τη δοκιμάσατε;

Cozy kitchen moments...and more!   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...