Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

Κοτοσαλάτα με μουσταρδομαγιονέζα

Μια εύκολη κοτοσαλάτα με αναλογίες που καθορίζετε μόνοι σας ανάλογα με το γούστο σας :) Πέρα από το κλασικό σερβίρισμα σε μπολ κλπ. μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και για να φτιάξουμε γευστικά καναπεδάκια, αλείφοντάς τη πάνω σε κράκερς ή φωμί του τοστ.

Υλικά:

  • Στήθος κοτόπουλο βρασμένο
  • Αβγό βραστό
  • Άνηθος ψιλοκομμένος
  • Μουστάρδα
  • Μαγιονέζα
  • Τριμμένη φέτα
  • Αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
  • Πιπέρι
Κάνουμε τρίμμα το κοτόπουλο (ο πιο εύκολος τρόπος είναι να το βάλουμε στο μούλτι) και ψιλοκόβουμε το αβγό. Αναμειγνύουμε καλά τη μουστάρδα με τη μαγιονέζα. Αναμειγνύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί, προσθέτουμε τη μουσταρδομαγιονέζα και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες και απολαμβάνουμε.

Σημ.: Αν θέλουμε να δώσουμε στην κοτοσαλάτα μια λίγο πιο ανατολίτικη νότα, μπορούμε να αντικαταστήσουμε την απλή μουσταρδομαγιονέζα με μουσταρδομαγιονέζα με κάρυ που ταιριάζει πολύ με το κοτόπουλο.

Cozy kitchen moments...and more!   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...