Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

Μουσταρδολεμονάτες μπριζόλες μμμ...μούρλια!


Απλά πεντανόστιμες!

Υλικά για 2 άτομα:

  • 2 χοιρινές μπριζόλες
  • 1 γενναία κουτ. σούπας μουστάρδα
  • χυμό από 1/2 μεγάλο λεμόνι
  • αλάτι-πιπέρι
  • ρίγανη
Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες, πασπαλίζουμε με ρίγανη και τοποθετούμε σε ταψάκι. Ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού με τη μουστάρδα να και ρίχνουμε πάνω στις μπριζόλες. (Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε στο πλάι μανιτάρια και κρεμμύδι σε φέτες.) Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να εξατμιστούν σχεδόν όλα τα υγρά (1-1,5 ώρα). Λίγη ώρα πριν τις βγάλουμε από το φούρνο, τις γυρίζουμε μια φορά για να πάρουν λίγο χρώμα και από την κάτω πλευρά. Όταν μείνει μόνο λίγο ζουμάκι στο ταψί είναι έτοιμες! Καλή όρεξη!

Σημ.: Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε και ελαιόλαδο στο φαγητό, αλλά πραγματικά θα δείτε ότι δεν είναι απαραίτητο.

Cozy kitchen moments...and more!   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...