Ρεβυθοσαλάτα Light
Υλικά για 2 άτομα:
- 1/2 πακέτο (δηλαδή 250 γρ.) ρεβύθια τα οποία αφήσαμε από το βράδυ σε νερό να φουσκώσουν και τα βράσαμε μέχρι να είναι έτοιμα να φαγωθούν
- 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε μικρά κομματάκια
- 1 πιπεριά κέρατο κομμένη σε φέτες ή κυβάκια
- 1 πιπεριά Φλωρίνης σε φέτες ή κυβάκια
- 100γρ. φέτα σε κυβάκια
- 1 σκελίδα σκόρδου πολτοποιημένη
- λίγο κάρυ
- 1 πρέζα κύμινο
- 1 πρέζα γλυκιά πάπρικα
- αλάτι-πιπέρι
- λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε. Για πιο δροσερή γεύση μπορούμε να προσθέσουμε και τομάτα κομμένη σε κύβους, αλλά έτσι η σαλάτα θα έχει περισσότερα ζουμάκια! Καλή όρεξη!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου